Salut

Suntem Profipack și activăm cu succes în domeniul comercializării de ambalaje din carton ondulat și consumabile Ho.Re.Ca. începând cu anul 2008.

Scopul nostru?

Așa cum sugerează și sloganul nostru „All pack solutions,” obiectivul Profipack este să vă oferim cea mai bună SOLUȚIE pentru ambalarea produselor dvs. Nu ne rezumăm doar la vânzarea unei simple cutii de carton sau a unui recipient la un preț cât mai mic. Ne dorim să optimizăm ambalajul în funcție de produsul pe care îl găzduiește, astfel încât să nu cheltuiți în plus pentru un ambalaj costisitor de care nu aveți nevoie sau pentru unul ieftin care ar putea afecta calitatea produselor sau chiar imaginea dvs. pe piață.

Care sunt valorile noastre?

Pe o piață cu concurență acerbă, precum cea din industria Ho.Re.Ca., rezistența este posibilă numai dacă stabiliți o filosofie de afaceri și valori clare încă de la început. Acestea trebuie să fie mereu în mintea echipei noastre pentru o dezvoltare durabilă și sănătoasă. La Profipack, ne ghidăm după trei principii simple: SERIOZITATE, PROMPTITUDINE și PROFESIONALISM.

Cum lucram?

Foarte simplu!

În primul rând, vă întrebăm dacă sunteți deschiși să vă îmbunătățiți imaginea, deoarece partenerii noștri din departamentul de grafică și design sunt gata să răspundă provocărilor.*

Dacă sunteți deja un brand puternic, următorul pas este să ne furnizați câteva detalii despre produsul pe care îl comercializați, inclusiv specificații tehnice, pentru a identifica ambalajul potrivit.

Odată stabilite aceste aspecte, urmează oferta, încheierea contractului și, desigur, prima comandă. De obicei, timpul de la prima comandă până când ambalajele ajung în depozitul nostru durează aproximativ două săptămâni.** După ce prima comandă este finalizată, încheiem un contract care garantează păstrarea unui stoc optim de ambalaje în depozitul nostru. De acum înainte, puteți comanda produse „de pe o zi pe alta”, fără teama că veți rămâne fără ambalaje pentru livrare.

Pachetul de grafică și design se negociază separat de prețul ambalajelor.
** Pentru personalizarea unor produse, timpul de la prima comandă până la livrarea acestora poate fi mai mare de două săptămâni